Legotillverkning

Bergmanplast är det kundvänliga företaget som hjälper dig hela vägen. Vi lyssnar på dina behov och anpassar vårt arbete därefter. Kanske vet du exakt vad du vill ha och skickar över en ritning. Eller kanske vill du att våra konstruktörer ska sköta ritarbete och verktygsproduktion utifrån din idé? Du får det du vill ha. Självklart ger vi dig goda råd om materialval, tillverkningsmetod och frakt.
Konstruktion
Vi tar fram konstruktion och 3D-ritningar om ni behöver hjälp. Utifrån era ritningar skissar vi först fram ett verktyg och
därefter tar vår CAD-konstruktör fram ritningar och underlag för profilen. När det är klart kan vi sedan beställa
verktygsdelarna från vår leverantör. När verktygsdelarna kommit till fabriken påbörjas tillverkning av utfallsprover till plastprofilerna enligt era specifikationer och toleranser.
Arbetsprocessen
  • » Information från dig. Du kan berätta vad du vill ha, visa ett varuprov, ge oss en skiss eller en fil i DWG- eller PDF- format.
  • » Val av rätt material så att produkten lever upp till dina krav på funktion och design.
  • » Val av rätt tillverkningsmetod och gör en ritning i 3D.
  • » Tillverkning av verktygsdelar.
  • » Produktion av utfallsprov.
  • » När du har godkänt provet producerar vi hela din beställning.
Kontakta oss
Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Kanske behöver du ett snabbt svar om det är möjligt att tillverka en viss plastprofil eller få en prisuppgift. Vi är vana med snabba ryck och ställer alltid upp för våra kunder.
Leverans dit du vill
Vi vet hur viktigt det är att kunna lita på att leveransen kommer i tid. Vi är kända för att vara snabba, och flexibla.
Leveranser inom fyra veckor från färdig ritning är normalt för oss. Vi har till och med pressat ned tiden till bara sju dagar
när det har varit extremt bråttom. Givetvis hjälper vi dig med allt som rör frakten. Frakthandlingar, lastning och lossning är tjänster som vi erbjuder dig. 
Kontakta Oss